Tuyển chọn những lời chúc ngày của cha hay và ý nghĩa

Lời chúc ngày của cha: Father’s Day (Ngày của Cha) rơi vào ngày Chủ nhật thứ 3 trong tháng Sáu hàng năm. Vào ngày này, bạn có thể gửi đến cha những lời chúc bày tỏ tình yêu thương, kính trọng.

Tuyển chọn những lời chúc ngày của cha hay và ý nghĩa
Tuyển chọn những lời chúc ngày của cha hay và ý nghĩa

Dưới đây là gợi ý một số lời chúc dành cho Ngày của Cha:

10+ lời chúc ngày của cha hay và ý nghĩa

Cảm ơn bố, người đã đưa con đến với thế giới này, cho con sự sống, tình yêu và nuôi dưỡng con nên người. Công lao đó con không thể nào quên.

Hôm nay là Ngày của Cha, con không có gì ngoài tình yêu thương, biết ơn đến bố. Con mong bố sống mạnh khỏe, hạnh phúc là chỗ dự vững chãi cho chúng con.

Mẹ mất đã lâu, một mình bố vất vả chăm sóc chúng con. Con biết những năm qua không dễ dàng gì với bố. Chúng con xin hứa sẽ nỗ lực hết mình để bù đắp lại những vất vả, nhọc nhằn mà bố đã phải trải qua vì chúng con.

Bố ơi, hôm nay là Ngày của Cha mà con lại không thể ở gần bố. Chuyến công tác quá đột ngột khiến kế hoạch về thăm bố của con bị đổ bể. Sau khi sắp xếp công việc, con sẽ về quê, hai bố con mình cùng đi ăn món gì đó ngon ngon bố nhé. Con yêu bố.

Con biết trong nhà, con là cô con gái được bố yêu quý nhất. Vậy mà có những lúc con vẫn làm bố buồn lòng. Con hối hận vô cùng. Hôm nay, là Ngày của Cha con mong bố mãi sống khỏe, mãi yêu thương, gần gũi chúng con như từ trước đến nay.

Gửi lời chúc mừng Ngày của Cha đến với người đàn ông đã dạy con làm thể nào để bước đi, làm thế nào để để sống trở thành một người mạnh mẽ!

Bố à, bố biết không con rất tự hào là con trai của bố. Con yêu bố!

Kính chúc cha không chỉ là trong ngày của cha mà tất cả 365 ngày đều vui vẻ, hạnh phúc! Để cho con luôn được nhìn thấy nụ cười, ánh mắt, cho con được cảm nhận tình yêu thương của cha suốt cuộc đời… và nhiều hơn thế nữa.

Bố ơi, con là người không giỏi thể hiện cảm xúc bằng lời nói. Hôm nay, là một ngày đặc biệt con chỉ biết gửi đến bố lời chúc thể hiện tình yêu của con dành cho bố. Con yêu bố.

Chúc bố luôn khỏe mạnh vui vẻ và mãi bên ba mẹ con chúng con. Bố luôn là chỗ dựa vững chãi nhất của chúng con. Cảm ơn bố.

Những lời chúc ngày của cha bằng tiếng anh

(Most Beautiful Happy Fathers Day 2019 Wishes)

Happy Father’s Day!
I want to tell you
How much you mean to me
Bcoz you are always
Thought about in such a special way,
And do so much to brighten any day.
Wish you a Happy Fathers Day.

You are the best dad, I am thankful that it is you I had! Happy Fathers Day 2017.

F.A.M.I.L.Y
Is one of the sweetest word
Anyone can say,
Because
The letters of FAMILY means…
“Father and Mother I Love You.. !!”

“Let your light so shine before men, that they may see your good works…” (Matthew 5:16). Thank you for the example you always set for me and everyone around you. God bless you on Father’s Day.

This Father’s Day, why don’t you do something really daring? Set new precedents! Shock everyone who says you’re predictable! Embrace your wild side! Well, at least put the toilet seat down, or stop and ask directions. (We love you just the way you are, Dad).

This day is not about ordinary people, It is about special people, It is about you! I love you daddy.

I’m sorry I am not able to spend this day with you. But guess what Dad, I am sending you lots of warm hugs, nonstop kisses and unlimited supply of love for eternity. Happy Father’s day.

You always stood by me at all times, you have made the world a better place. Happy Fathers Day!

Happy Father’s Day means
More than flowers and gifts
It means saying Thank You
It means saying I Love You
You are the best dad, and my best friend
Today is your day.

You were always by my side, and I will always be by your side. Happy Father’s Day to you.

Thank You Dad
For being my pillar of strength and
Fountain of wisdom
Thank You for everything you are.
Life is more beautiful when you are around.
Happy Fathers Day!

When I was a kid, I said to my father one afternoon, ‘Daddy, will you take me to the zoo?’ He answered, ‘If the zoo wants you, let them come and get you.’ – By Jerry Lewis

Father’s Day gives me a chance to explain how truly blessed I am that my Heavenly Father has abundantly graced me with the most wonderful Earthly Father. I thank God for you every day. Have a great day, Dad.

When my knee got a cut, or there’s a bump on my head; when I feared the darkness or something under my bed; I didn’t needed to call any other, because you were there beside me my father. Happy Father’s Day!

Thank you for everything you have done, you are one in a million. Happy Father’s Day to you.

Words cannot describe what you mean to me, you have made my life seem like a dream, you have made my life perfect. Happy Father’s Day Dad.

Daddy is my special friend,
The two of us are buddies.
I always like the things we do,
I’m thankful for my daddy.
Happy Father’s Day Dad!!

You always gave me hope, and you vowed never to stop, thank you for everything. Wishing you a Happy Father’s Day.

Saying “Happy Father’s Day” doesn’t quite cover it. I also want to thank you for the sleepless nights, teeth-gritting, and tongue-biting. But most of all the love I have felt every single day of my life.

I hope this Father’s Day is as happy and special as you made me feel as my father growing up.

Chúc các bạn vui vẻ với những lời chúc ngày của cha!

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.